Kunst sessies

Creatieve blokkade? Kom een schilder of tekensessie doen en ontdek de vrijheid van jou eigen creativiteit.

Wanneer kom je voor een schilder of tekensessie?

  • Als je heel graag creatief wil zijn, maar je jezelf onzeker voelt hierover
  • Je blijft maar kijken naar dat witte doek
  • Je hebt iets gemaakt maar denkt : het is totaal mislukt!
  • Je wil via creativiteit een emotionele blokkade oplossen

Mentale en Emotionele blokkades kunnen de beste kunstenaars overkomen, maar er is heel veel aan te doen!

Mentale blokkades kunnen je creatieve proces behoorlijk in de weg staan. Door middel van oefeningen kan je je bewust gaan worden van deze blokkades, soms zijn ze zo subtiel dat het lastig is om ze te herkennen. Door bewuste oefeningen te doen kan je deze blokkades gaan zien en daarna transformeren. We denken ook vaak dat we een bepaald techniek niet kunnen beheersen, ook daar zijn blokkades aan het werk. Iedere techniek is te leren, maar doe moet je wel wat voor doen. Je werk gaat echt veranderen op het moment dat je hier bewust mee gaat werken.

Emotionele blokkades: onder een mentale blokkade kan een wereld van emoties schuilgaan. Overtuigingen als: “Ik mag er niet zijn”, “ik ben niet goed genoeg” of: “ik moet netjes en braaf zijn” kunnen het creatieve proces behoorlijk in de weg staan. Ook hier kun je via creatieve expressie mee werken.

Via de specifieke methode van Tantric Inner Grounding Therapy, waar ik een 4-jarige opleiding in heb gevolgd , werk ik er samen met jou aan je te bevrijden uit een emotionele en/of mentale beperking.

Tantra betekend onder andere expansie en weven. Je leert je hele body-mind te ervaren en te “ expanderen” zodat je vanuit vrijheid , gevoel en diepte je creatieve energie vanuit levensenergie kan laten stromen.

Deze methode is erg geschikt bij de emotionele blokkades maar zeker ook bij de al genoemde mentale blokkades.

Deze methodiek verbind ik met mijn expertise als kunstenaar en kunstdocent waardoor je tegelijk met het openen van je creatieve stroom , kennis maakt met vele technieken uit de figuratieve, expressionistische en realistische en hedendaagse kunst.

Ik geef mijn teken en schildsessies in het mooie Atelier Isabella, waarin je kan komen met je werk, of kan oefenen met nieuw werk. We kijken naar het probleem en gaan doelgericht met oefeningen aan het werk. De sessies zijn 2 uur, de prijs per sessie is 97,00 euro incl. 21% btw. Materialen zijn aanwezig en inbegrepen in de prijs. Voor meer informatie of een sessie boeken kan je mailen met larsweller7@gmail.com of bellen met 06 – 419 70475